Видео: Јојо аудиција втора емисија

  • Публикувано

  • 20 дек 2013
  • Посетена

  • Се калкулира

Во видеото погледнете ја аудицијата ЈО ЈО и кандидатите кои настапија во втората емисија.

Вториот круг од аудицијата ќе се одржу на 21 декември во ООУ „Никола Вапцаров“ во Струмица. Кандидатите кои влегоа во вториот круг на Фејсбук страната на Јојо аудиција може да го видат терминот кога повторно ќе настапат пред жири комисијата.

Погледнете го видеото со втората емисија од ЈОЈО аудиција.

Видеа
Слични вести
Коментари
comments powered by Disqus

9 октомври 2015

Струмица

21 14
  • Ветер: 6 km/h
  • Влажност: 76 %
  • Врнежи: 4 mm
сабота
макс  17
мин  13
недела
макс  20
мин  13
понеделник
макс  21
мин  9