saemot-za-vrabotuvanje-deneska-vo-strumica-199254_BNMr59NUYBkKXhu8_1416957776.jpg

Саемот за вработување во Струмица го посетија 1000 невработени

На саемот присуствуваа над 1000 невработени кои се запознаваа со потребите на пазарот на трудот во Македонија, но и пополнија апликации за работни места.

saemot-za-vrabotuvanje-deneska-vo-strumica-199254_BNMr59NUYBkKXhu8_1416957776.jpg

40 компании се претставија на Саемот за вработување во Струмица

На саемот присуствуваа над 1000 невработени кои се запознаваа со потребите на пазарот на трудот во Македонија, но и пополнија апликации за работни места.

sida_WmnKF3n0fqdH7JXS_1416957141.jpg

Навремено ХИВ тестирање за превенција од СИДА

До 28 ноември се организира Европска недела на ХИВ тестирање, која претставува иницијатива на повеќе од 680 организации ширум Европа кои работат на полето на превенција од ХИВ.

agencija-za-hrana-i-veterinarstvo_ESnW6qNt6wAcdRWB_1416956213.jpg

Казни до 3000 евра за операторите за соодветно необележани производи

Агенцијата за храна и ветеринарство со едуктивни работилници ги информира оператоите со храна за новата правна рамка за означување на храната.

maui-wedding_Rri4IwuMDmiKR1GR_1416940048.jpg

Венчанија, нова емисија на Тв Канал Вис

Емисија за свадби, за обичаите, традицијата, за трендовите кои ги следат современите македонски свадби. 

adriana-lima-pirelli-calendar_whxNHJR4p0ECJY4J_1416876756.jpg

Адријана Лима се разголе за Пирели

Супермоделот Адријана Лима го покажа затегнатото тело за снимањето на календарот на Пирели. Разголена и страшно секси, бразилката потврди дека сеуште е број еден убавица. Со неверојатна можност за трансформација од невина девојка до фатална заводничка, Лима веќе 13 години е дел од тимот на ангелите на Викторија Сикрет.

За да опфатите вести од повеќе денови, најпрвин кликнете на почетниот ден (со претискање на црниот дел од квадратот), а потоа претиснете на крајниот ден од опсегот што сакате да го прикажете (со претискање на црниот дел од квадратот)

Не можеме да ви претставиме вести од иднита.

27 ноември 2014

Струмица

7 5
  • Ветер: 8 km/h
  • Влажност: 86 %
  • Врнежи: 6 mm
петок
макс  10
мин  7
сабота
макс  14
мин  7
недела
макс  12
мин  9